Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'INI'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello All, My task is to trigger the HTA during windows installation and showcase the static screens while the installation continues in the background.Now the issue I'm facing is to trigger the HTA to appear on screen. I'm tying to test my sample HTA file but during installation startup, all I'm seeing is "a blank white window". Below is the code of my HTA file: <html> <head> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=utf-8"> <style> .fullbackground{ position:relative; width:100%; /* alternative: right:0; */ height:100%; /* alternative: bottom:0; */ } img.fullbackground{ position:absolute; z-index:-1; top:0; left:0; width:100%; /* alternative: right:0; */ height:100%; /* alternative: bottom:0; */ } .messageSection { position: absolute; width: 100%; } .mainbody, .header, .footer { padding: 5px; } .mainbody { margin-top: 25px; min-height: 150px; max-height: 388px; overflow: auto; } .messagePara { font-family: Calibri; font-size: 16pt; font-weight: bold; color: #FFFFFF; text-align: center; margin-left:20%; margin-right:20%; margin-bottom:20%;} .header { margin: auto; width: 60%; padding: 10px; text-align:left; color: #FFFFFF; font-family: Calibri; font-size: 14pt; font-weight: bold; margin-top:30px; } .footer { height: 40px; font-family: Calibri; font-size: 11pt; font-weight: bold; color: #FFFFFF; text-align: center; position: absolute; width:100%; bottom:0; left:0; } </style> <HTA:APPLICATION ID="oHTA" BORDER="none" CAPTION="no" CONTEXTMENU="no" Icon="autorun.ico" INNERBORDER="no" NAVIGABLE="yes" SCROLL="no"/> <script language="javascript"> var __TITLE_VAR_TEXT = "Sample Title"; var __COPYRIGHT_VAR_TEXT = "Sample Footer"; var __MESSAGE_DISC_VAR_TEXT = "Sample Message"; var __LINKBODYBACKGROUND_VAR_TEXT = "shuttle6b.jpg"; //background image var splashWindowWidth = 637; var splashWindowHeight = 479; if (window.screen) { splashWindowLeft = (window.screen.availWidth - splashWindowWidth) / 2; splashWindowTop = (window.screen.availHeight - splashWindowHeight) / 2; } try { window.moveTo(splashWindowLeft, splashWindowTop); window.resizeTo(splashWindowWidth, splashWindowHeight); } catch(e){} function windowOnLoad() { maxWindow(); document.title = __MESSAGE_DISC_VAR_TEXT; document.getElementById("image").src=__LINKBODYBACKGROUND_VAR_TEXT; window.setTimeout("closeScreen()",5000); } function closeScreen() { self.close(); } function maxWindow() { window.moveTo(0,0); if (document.all) { top.window.resizeTo(screen.availWidth,screen.availHeight); } else if (document.layers||document.getElementById) { if (top.window.outerHeight<screen.availHeight||top.window.outerWidth<screen.availWidth) { top.window.outerHeight = screen.availHeight; top.window.outerWidth = screen.availWidth; } } } </script> </head> <body style="text-align: center; " onload="windowOnLoad()"> <div class="fullbackground"> <img id="image" class="fullbackground" /> <div class="header"> <script language="javascript">document.write(__TITLE_VAR_TEXT);</script></div> <div class="mainbody"> <p id="messagePara" class="messagePara"> <script language="javascript">document.write(__MESSAGE_DISC_VAR_TEXT);</script> </p> </div> <div class="footer"> <script language="javascript">document.write(__COPYRIGHT_VAR_TEXT); </script></div> </div> </body> </html> I've updated the required INI file with the following entries:- [sample] type = command Caption=UI Reboot=No CommandLine="mshta.exe %programfiles%\Folder_1\ Folder_2\Folder_3\Folder_4\Sample.hta" I've referred the below URLs :- http://www.windows-noob.com/forums/topic/5968-hta-blank-screen/ http://blogs.msdn.com/b/joelschoenberg/archive/2008/08/18/maintenance-booting-your-windows-machines.aspx But none of the options worked. I also tried with passing the HTA file in arguments as mentioned below:- CommandLine=mshta.exe Arguments="%programfiles%\Folder_1\Folder_2\Folder_3\Folder_4\Sample.hta" but it didn't worked. NOTE: I've also used the direct path of "Sample.hta" file but it still didn't show up. Before installation, I've tried pressing F8 key and running the HTA using mshta.exe and that works completely fine. Can anyone please share some suggestions of how to execute this "HTA" from INI file and the correct commandLine value ? Thanks in advance.
  2. I've recently taken over a MDT server that is using "hard coded" MAC/IP address for deployments. Can anyone tell me how to remove these settings? This is creating an unique deployment for each MAC which I'd like to get away from. I'd like to be able to have one deployment available for multiple server/workstation MAC/IP's. Is there a way to make the deployments available for all known and unknown machine types? I've done this with our 2012 Configmgr and it works great!
×
×
  • Create New...