Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'OSD SCCM2012 updates'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I have a problem on some computers with software updates during OSD, im running ConfigMgr 2012 R2 CU1 on 2012 R2 Update 1 servers. Win8.1 OSD On two Surface Pro 2´s no patches are downloaded nor installed during the Install Software Updates step in OSD On one Surface Pro 2 and two x1 carbon this step works correctly and software updates are installed. Win7 OSD Have tried on one x1 carbon and here it works correctly. I have no idea why it doesnt work on these two machines and i dont really know what to look for in the log, any suggestions? EDIT And another problem, that i only have seen on Surface pro 2, after reboot in a OSD the step "initializing the system center 2012 r2 configuration manager client" takes forever, or like 45min, but it feels like forever.
×
×
  • Create New...