Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'SQL server 2008 R2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi guys, I've got an issue that I'd like to run by you if I may? I deployed a CAS to a Windows 2008 R2 server and used the default instance on a SQL 2008 R2 SP2 server. This worked just fine with SPNs registered for both FQDN and NETBIOS. The issue arises when I try to use a named SQL instance on the same server as the default instance to deploy a Primary server to. The installer reports that it is unable to hit this server and given that the default instance is using Port 1433, I can see why. How do I prep this instance for SCCM and install the primary to it? Thanks, Ian.
  2. Hi I am facing a problem while running a query on SQL server. SQL is crashing giving programs needs to be closed. Here are the error details: Description: Stopped working Problem signature: Problem Event Name: CLR20r3 Problem Signature 01: ssms.exe Problem Signature 02: 2009.100.1600.1 Problem Signature 03: 4bb679e7 Problem Signature 04: System.Windows.Forms Problem Signature 05: 2.0.0.0 Problem Signature 06: 520b1a71 Problem Signature 07: 16cd Problem Signature 08: 159 Problem Signature 09: System.ComponentModel.Win32 OS Version: 6.3.9600.2.0.0.256.4 Locale ID: 16393 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=280262 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-GB\erofflps.txt Please help me , PS : .Net framework installed on windows 8.1 is 2 ,3.5 and 4.5.
×
×
  • Create New...