Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'Software Install'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Afternoon all, I am trying to setup a simple script that will determine if Drive E: exists and if so is it a CD Rom drive. Then based on that info run install command line. The if else logic seems to work but I'm having a hard time getting the install cmd to run. Any help would be greatly appreciated, I'm also open to other ways of doing this. Exit code btw is 1622. Cheers, Mike $instdir = Get-WmiObject -Class Win32_LogicalDisk | Where-Object {$_.DeviceID -eq "E:"} If (!($instdir)){ $process = start-process -filepath "setup.exe" -argumentlist '/s /v"/l*voicewarmup \"%temp%\besclientinstall.log\" INSTALLDIR=\"C:\Program Files (x86)\BigFix Enterprise\BES Client\" /qn"' -Wait -PassThru } ElseIf ($instdir.DriveType -eq "5"){ $process = start-process -filepath "setup.exe" -argumentlist '/s /v"/l*voicewarmup \"%temp%\besclientinstall.log\" INSTALLDIR=\"C:\Program Files (x86)\BigFix Enterprise\BES Client\" /qn"' -Wait -PassThru } Else { $process = start-process -filepath "setup.exe" -argumentlist '/s /v"/l*voicewarmup \"%temp%\besclientinstall.log\" INSTALLDIR=\"E:\Program Files (x86)\BigFix Enterprise\BES Client\" /qn"' -Wait -PassThru } $process.ExitCode
  2. Hi I want to uninstall chrome from some PCs in our domain. I have updated the the old chrome install with the corporate version as it adds it to the right pleases and it's available in "add and remove programs" as I read that it installs it to the users profile unless the corporate version is used. I thought I would use a uninstall program delivered via SCCM 2012 to get rid of the app but it's not doing it. I get an error saying: There was a problem applying changes to the software, you can try again....blar blar blar. Then the error information is Error 0x80070002(-2147024894) I have created a package with a "Standard Program" and when it comes to the command line, I added the following: MsiExec.exe /X{FBD50733-2ABE-3D23-88B4-7B0C0A0ADDA0} I tried running this from one of the affected PCs via a command prompt and it pops up with a dialog box asking if I sure I want to uninstall chrome, so I'm thinking I must be close? I did wonder if that was the issue and that it failed because the dialog couldn't be answered, I tried the q/ and /quiet switches but still no use. Can someone tell me what I am doing wrong please Thanks very much
  3. I've a requirement for install Software via SCCM to users . User are connecting to Primary Server via Distribution Point. My Requirement is push the LYNC 2010 . it created the Package using with Lync.exe file. then Package Advertise to only particular Distribution Point Computers. but now it deployed more 3-4 days. when i check ed the status , it shows that some are waiting , some failed . i can't see any success PC. what can be the issue .here with attached a Status Screen Shot in Software Distribution.
×
×
  • Create New...