Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'authentication'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I'm new here, please be gentle Someone seems to have played with our SCCM IIS. I think Windows Authentication with Kerberos doesn't work anymore. Login to the Application Catalog only works when you put "NTLM" over "Negotiate" in IIS. The Distribution Point only works, when you allow Anonymous Authentication in SCCM - Distribution Points. What doesn't work, is when Users try to reevaluate user policies. PolicyAgent.log: Synchronous policy assignment request with correlation guid {A16140B0-151C-4A9B-8A67-283CE38FEE8A} for User S-1-5-21-1960130858-3242946568-2400973019-36681 completed with status 80070005 I tried reinstalling Windows Authentication -> SCCM didn't work at all anymore, until I reregistered ASP.NET and other nasty Bits. I tried reinstalling the Management Point -> Log says success, still users can't authenticate and can't get Policies. Any Ideas? Can I just uninstall all System Roles, reinstall IIS and install System Roles again? Thank you Greetz
  2. I have an idea but wanted to see if anyone else knows why this happens. I think it is possibly due to basic authentication being enabled in IIS for that particular site. I could be wrong though Ideas?
×
×
  • Create New...