Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'clientupgrade'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. hello, I have just installed a brand new primary site (sccm 2012 sp2) and then installed CU2. CU2 went on fine and all components within SCCM and everything else seems ok. My SCCM clients are not upgrading from version 1000 to 1301 automatically or using client push. I have turned on automatic upgrade on within hierarchy settings, the client push settings seem to be fine as they pushed the client out originally. The content of the new CU2 config manager client updates have distributed to the distribution points. i have had a look on the ccmsetup.log on the the machines that dont upgrade and there us an entry stating " Task 'Configuration Manager Client Upgrade Task' does not exist". I then checked "scheduled tasks" on the machine and there is no task for the upgrade, if i check my other sites that upgrade fine there is a task for "Configuration Manager Client Upgrade Task" present. I have also just found out that if i push the client cu2 update package to a collection the server updates fine to the latest client version , so it seems client push/automatic upgrade does not seem to be working but the package works fine.... ccmsetup.log attached.... any ideas? ccmsetup.log
×
×
  • Create New...