Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'configuration item'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello other WIndows-noobians! I am having a configuration item issue. I have many objects that show compliant but they are not. There is a lot of sites that show how to create Configuration Items but troubleshooting seems to evade my google foo. This initial screenshot is the message shows “compliance”. Clearly not in compliance... ...very sad the CI settings: These settings are built into the task sequence but when things change (like switching the support site to https later this year) it would be nice to come here and edit the CI and have the systems update when necessary. The system described here is a large portion of systems that were imaged before SCCM was in place. I'd rather do the changes through SCCM and not a GPO. Any assistance you can provide would be greatly appreciated. Thank you for your time. Steven
  2. All, I am trying to report on what machines might have a vulnerable chrome extension for Webex. These are stored in the user's profile in app data. I have created a config item and baseline trying %userprofile% but am having no luck. Any direction would be great if you know how I might gather this information for different users on different machines in my environment. Thanks! Rob
×
×
  • Create New...