Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'email alerts'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Been checking out the new email approval feature for application requests in CB1810, however, I am running into an issue and can't seem to figure it out. To start, I can successfully request an application and SCCM triggers the alert and I successfully receive an email. However, when I attempt to approve or deny the request, I get a website security error and can't proceed. I am not using Azure integration and I am attempting this on my local intranet. Any ideas? (Sensitive information removed) Thanks! Mark
  2. I am having an extremely frustrating issue with Forefront 2010 integrated on SCCM 2007 R3, i have set up e-mail alerts and would like these alerts to be sent to our computer technicians. My alert structure is setup as follows: Collections: - #Location Based collections - School Abbreviation (ie. WDCS) (I have about 40 of these abbreviated school names) User Accounts: - SCCM Admins: Rights: - All Rights - IT Techs - Contains computer technician (delegated users) Rights: - Class: Collection, Permissions: Read, Use Remote Tools, Read Resource - Class: Package, Permissions: Read - Class: Advertisement, Permissions: Read - Class: Status Message, Permissions: Read - Class: Site, Permissions: Read - Class: Query, Permissions: Read, Modify, Create - Class: Report, Permissions: Read Anyone who is a memaber of SCCM Admins is successfully recieving e-mail notifications from forefront, however anyone in the IT techs group is not. If i send a test e-mail it sends to all users regardless of group memberhip. This is leading me to believe that member of the it techs group simply do no thave required permissions to recieve forefront email notifications regarding malware outbreaks even though they have read permissions on class: report. Does anyone have any suggestions, is there any further information that i can provide? Thanks
×
×
  • Create New...