Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'fde'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I was hoping someone could help point me in the right direction. We are using SCCM 2007 and UDI Toolkit 12 to deploy new WIndows 7 machines through a task sequence. We are now trying to migrate from XP to Windows 7 using USMT 4.0. We are trying to do this through the PE environment. We have it successfully doing a scan state, however we run into issues when applying the new OS. I'll mention at this point we have PointSec full disk encryption running on these devices. If we do the scanstate and use the task sequence option to format and partition the disk. It fails as it says the files are protected, these are the ones protected by USMT. So all the xml files, working directory. I think it also protects areas such as boot. I've tried calling a disk part myself and doing a clean, delete of volumes and re-creating them. It then allows it to install the OS, however whenever it does its first reboot it says no OS is present. When I run diskpart its changed the volume to RAW and you cannot access the data. I've tried various combinations on running both types of formats/partitions cleans etc.. One thing I cannot make sense of is that we use the task sequence format and partition when we don't need to save data. So this just blows away XP with encryption and puts on Windows 7, i've tried using this same command but it doesn't have the same effect. Anyone able to help please? Thanks, Andy
×
×
  • Create New...