Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'provisioned'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. ​Hi Guys, first time posting here so apologies if this is the wrong spot. I've recently swapped out the older win 10 image for the 1511 image in our production task sequence. Has anyone been experiencing slower install times post sysprep and capture? I run through my task sequence which is fine. But then due to management direction I need to make huge wims to capture all the apps. I do a manual sysprep which then finish it off with a dism capture. After applying the new wim I start up the build it gets stuck on the "getting ready" screen for ages. I've looked at the setupact.log and the "SYSPRP Provisioning packages are applied successfully" task took approximately 1 hr 30 minutes. ​I did hack my way through getting 1511 building though. Because currently in production our adk is using 8.1. So I needed to build a custom boot winpe with not the latest adk 10 1511 but the previous one using dism to add components. ​
×
×
  • Create New...