Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'replace scenario'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am convinced this is a simple oversight - and I am hoping I am proven right. However, regardless of how I configure the "restore data" page - everything remains greyed out and I cannot make any selections. I have a Backup deployment that backs up the user state .mig data to a share just fine - works wonderfully. Now I am trying to get the UDI wizard, during the deployment of a new computer, to allow me to locate that .mig data and apply it. this is the best picture I could find to represent what I am dealing with, however it's terribly small It's just stuck on "Local" nvm - uploaded a bigger one And even if I get it to work somehow - there is no ability to type in the location of the files? How do I dynamically configure this wizard to select the correct .mig file? This is the final step in building my deployment - I am excited to get it accomplished. We're going live with it next week. Thanks in advance for any and all assistance!
×
×
  • Create New...