Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'same docking station'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi All, I have what seems to be a slight issue, perhaps someone can think of a creative solution, as so far I cannot see a way past the issue. So here we go: I have implemented OSD, it works fine for all hardware in our environment. Laptops (with dedicated NIC) Desktops (with dedicated NIC) The Task sequence is advertised to unknown computers. The question relates to tablets. I can build all flavours of tablets the company wishes supported, however.... The support engineers have limited docking stations for the surface pro3's and other tablets, and the company dont want to purchase a dock with each device. I have suggested at least a usb to ethernet adapter for each device which was also frowned upon... The initial build of a single unit works fine, however the MAC for the Docking station is then associated with the device just build. If i come along with another surface pro 3 for example and put it in the same dock to build - it is no longer unknown to sccm (MAC address i guess) and does not pxe to build. (unless i delete the previously built device from sccm which has the docks MAC associated...) Am i being dumb here? I was thinking about deploying the TS to a collection and importing, but this will not solve the mac issue. Any able to help me think clearer or suggest anything !! I will keep thinking and googling !!!
×
×
  • Create New...