Jump to content


WAZZIE

Established Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

WAZZIE last won the day on July 8 2012

WAZZIE had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About WAZZIE

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 06/18/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    United Kingdom
  • Interests
    Windows Server Technologies, SMS and SCCM, Active Directory Design.
  1. Hi All, I hope you are well, Currently I have an issue I have unsuccessfully been battling with for a few days now. The original plan was to have the sccm db running on a sql high availability always on group setup. 1 x primary server 1 x sup server 1 x dp server 2 x sql servers when I tried to install SCCM initially, on the clustered sql, I was getting issues with listener admin rights / ports Excerpt from sccm install log --------------- CWmiRegistry::GetStr: Failed to get string value MSSQLSERVER Configuration Manager Setup 06/03/201
  2. Hi All, Hope you are all well, and sccm'ing away on the CBB I have been asked to look into a standalone task sequence from usb, which will include the djoin steps for a offline domain join. I went thru the djoin provision steps etc process manually in a lab, and got a fresh build win10 box to join the domain. but cannot seem to get this to work with vanilla sccm cbb. I have read articles that mdt has a specific step for this, but I'm not sure the boss wants mdt in place ?? Anyone got experience of a way to get this to work ? Regards, Wazzie
  3. Hi All, First apologise for the delay in updating. I have had the lab on all day today (the 2012 R2 lab) and been building / patching and generally POC'ing some stuff. The DP has been at 100 CPU all day, however still works fine. I will rebuild the whole lab from DC to SCCM, and position the roles on different servers and keep you posted if I can get the CPU on the DP to not be 100% all the time. Thanks guys - more soon.
  4. Hi Anyweb, Thanks for getting back to me on this. Yes hyper V host server 2012 r2 - fully patched. I will leave the 2012 r2 lab on for the next 8 hours and see what occurs. give it more time to settle. Thanks anyweb - Your the boss.
  5. Hi All I have now built 2 labs over Christmas period, both labs were 4 box solutions which work perfectly on 1606 from baseline media. Got them all working. deployments of software, osd patches everything I needed. Initial lab was on server 2012 r2 and sql 2012 - all service packed and patched up. Worked fine on 1606 - upgraded to 1610 and I get high CPU on smsexec on the box which functions as a DP (role) 2012 r2 lab Domain controller (test.local) DNS DHCP AD PRI - ADK 10.1.14393.0 DP (dp,pxe,fsp,scp,sup) MP (mp,appcatalogue,reporting services) SQL 2012 Didn't take snaps
  6. Thanks Anyweb - A reinstall of the client generally seems to be sorting the issue. so if I was going to deep dive this issue, in my mind concentrate on the effected clients ? once again thanks and regards.
  7. Hi Guys I have a little issue on a few clients where they will receive software deployments, yet seem to fail getting software updates. This is on a few clients which I have started resolving by reinstalling the clients manually. The overall sccm setup seems sound to me, as the majority of devices are getting software deployments and software updates delivered by sccm just fine. What the real difference here between software deployments getting to the client and SUP updates failing mostly with a Error 0x80244017 error Any advise, reading or areas to investigate appreciated. I
  8. Hi dudes and dudettes Just a quickie really - OK so I have Windows 10 being deployed by sccm 1602 all works fine. The image is the original Enterprise 1511 Apr16 update not touched in any way I want to play with APPLOCKER in my lab, however have not quite got it working correctly. after bit of reading and googling and testing in my lab, it looks very easy but I seem to missing something here and hope an extra pair of eyes may help me.!! I am only applying a few rules, these are enforced APPx / UWA rules, and I have started the AppID service. These rules were generated in AD GPO
  9. I am not as work at present and don't have it handy, however i think it was a 0x80004005 I will confirm tomorrow if that's ok niall. with a bit more info.
  10. Hi All, Recently I have been trying to bit locker devices during OSD on a 2008r2 domain, with sccm 2012 r2 sp1. the schema has been checked and is correct (the 5 entries are present) CN=ms-FVE-KeyPackage – attributeSchema object CN=ms-FVE-RecoveryGuid – attributeSchema object CN=ms-FVE-RecoveryInformation – classSchema object CN=ms-FVE-RecoveryPassword – attributeSchema object CN=ms-FVE-VolumeGuid – attributeSchema object CN=ms-TPM-OwnerInformation – attributeSchema object The ad DC's have the bitlocker tools installed, and I can see the 'bitlocker recovery key' tab for
  11. Anyone....... I am also seeing the osd date issue and oversized drivers issue with r2 Sp1. Needs a cu bad,y...
  12. Hi Fellow SCCM'ers ! I have an issue and would like to know if anyone has seen similar or can point me in the right direction !. I have installed a fresh primary site, its sccm 2012 r2 sp1. Client Deployment to existing computers has gone fine. Software deployment of a few apps not on the core win7 build works fine. Software center / App catalogue - all good Win7 Deployment works fine, Deploys win7 boxes onto my domain - and its all great, with all the software, much as expected nothing exciting. In a similar way to win7, I have built a VM win811 box, added dot net 3 supp
  13. Hi All, I have what seems to be a slight issue, perhaps someone can think of a creative solution, as so far I cannot see a way past the issue. So here we go: I have implemented OSD, it works fine for all hardware in our environment. Laptops (with dedicated NIC) Desktops (with dedicated NIC) The Task sequence is advertised to unknown computers. The question relates to tablets. I can build all flavours of tablets the company wishes supported, however.... The support engineers have limited docking stations for the surface pro3's and other tablets, and the company don
  14. Excellent News ! Thanks peter - great stuff as usual. I will install in my dev env, then implement in live with more confidence now. Regards, WAZZIE
  15. Hi All, Quick Question, perhaps you know the answer or have experience of installing pcm in a similar environment. Does PCM 2.0.1 work on SCCM 2012 R2 CU1 ? Why is PCM supported only one year from release ? Last release was feb 2013, so this means its now out of support from MS? Simple questions, but i have not been able to find an authoritive answer from googleas yet !! Thanks and regards, Wazzie
×
×
  • Create New...