Jump to content


Sign in to follow this  
jgerner

Split Install and Prereq error

Recommended Posts

I'm installing SCOM 2007 R2 on a 2008 SP2 server and am attempting to split the database portion. I've got an SQL 2008 SP1 installation on which I am attempting to install the DW DB and am failing the prereq check. The prereq checker is saying that it's unable to get the SQL Server instance names when run.

 

Any ideas?

 

Thanks

Josh Gerner

Cornell University

Share this post


Link to post
Share on other sites


Apparently having a single node failover cluster and SQL installed in non-clustered mode doesn't work. I've solved this.

 

Josh Gerner

Cornell University

Share this post


Link to post
Share on other sites

what solution did you go for then ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ended up removing failover clustering from the machine. This resolved all of the errors that I was getting. Once that was done installing just the DW DB portion on the SQL server and then the rest of the package on the RMS.

 

Josh

 

what solution did you go for then ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...