Jump to content


sleepy

Imaging HP 600 G3

Recommended Posts

I am trying to get the image for hp 600 G3 to image from SCCM 2012 r2. I have inserted the drivers that HP said to install for sccm.

when the I press F12 the computer will pxe and get an ip. then it goes to preparing the network and then goes to a blank screen and after a couple of minutes will reboot.

I know I am missing something -- I am new to sccm and trying to figure these issues out.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


It's definitely NIC drivers.

There are three drivers in play here. PXE just works as it's embedded in the PXE controller on the PC.

Next level is Windows PE - which is where you are failing. You need to import the appropriate NIC driver (x86 or x64) and update the boot images.

Whilst looking at the boot image, ensure the command prompt is enabled WinPE. In the part where it's preparing the network you can press F8 to get a command prompt up. If this doesn't happen, in the properties of the boot image you are using go to the customisation tab and tick the "enable command support" option.

Last level is the Windows NIC driver. This needs imported as well to match the OS. If that isn't done the build will fail later on, normally when joining the domain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...