Jump to content




Sign in to follow this  
Takechico

InvokeMbamClientDeployment.ps1 return error 1



Recommended Posts

Please guys, I need a help, cuz I become a mad. I have spent a lot of time for this problem, and can't solve it.  I'm trying to deploy MBAM client 2.5 SP1 (September update) on Windows 10 1803 with storing recovery keys on MBAM server via SCCM2012 r2  task sequence.  I have deployed MBAM server at our SQL Server with SCCM integration  ( at another server with sccm 2012 r2). Also I've configure MBAM services with SSL certificate, which is created by CA.   The problem is error 0x00000001 in " InvokeMbamClientDeployment.ps1" step during Task Sequence.  It's absolutely strange ,  but when I do this step manually after logon, It works perfectly.  After  googling this issue, I have find many solutions, but no one helped me.  Also, I can't understand how can I find the logs of this script. When task sequence get error, folder with logs doesn't created.

This is my task sequence with many fixes that I can find at internet

image.png.3a7aaf0f3621499a96aa66725545654b.png

1) Install MBAM 2.5 SP1 with SP1 and restart

2) Disable certificate update,  this step can avoid the problem with error 0x803d0006

3) Incert MBAM Cer  I copy CA certificate to ROOT, because windows 10 1803 have the problem with it.

Also, I find another advice with Remove Auto Provision by a command  :

powershell.exe -command “New-ItemProperty -Path HKLM:\SOFTWARE\Policies\Microsoft -Name FVE; Set-ItemProperty -Path HKLM:\SOFTWARE\Policies\Microsoft\FVE -Name OSEnablePrebootInputProtectorsOnSlates -Value 1 -Type DWord -Force; Set-ItemProperty -Path HKLM:\System\CurrentControlSet\Services\Tpm\WMI -Name NoAutoProvision -Value 1 -Type DWord -Force

4) For My script I have this parametrs  :  powershell.exe -ExecutionPolicy Bypass -File Invoke-MbamClientDeployment.ps1 -RecoveryServiceEndpoint https://servername.domain.com/MBAMRecoveryAndHardwareService/CoreService.svc  -EncryptionMethod  UNSPECIFIED -IgnoreEscrowOwnerAuthFailure -IgnoreReportStatusFailure

 

I don't have any ideas how to solve it. Please help me))

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  


×