Jump to content


txhockeyman

Script Not Working When Deployed Via SCCM

Recommended Posts

Here is script......

Copy-Item "\\fileserver\SCCM\Resources\Laserfiche\Laserfiche.url" -Destination "C:\Users\Public\Desktop"

Shortcut never appears.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


That is because you are trying to copy the shortcut from a UNC. Since you are using PowerShell, create the shortcut or copy the shortcut from the local folder. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, thanks.

 

Strange thing is this stuff has worked before and I ran the script in sccm to my own machine and it worked but not for any other collections or computers.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

the script will work as you because you have access to the share. The script will not work from CM as the computer account generally don't have access to network shares.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Understand but when running through CM to my machine, it works. I don't think my system has access to the share.

 

I added the computer account to the folder specified in the share....no go either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...