Jump to content


Sign in to follow this  
zedude

Software Update won't reinstall automatically

Recommended Posts

Hey guys,

 

I would need some assistance because i feel completly lost

So, here's the thing : i have a win8.1 32 bits where SCCM client is installed (it's the only Win81 32 bits machine i have on my landscape). The machine is active and approved in the SCCM console.

I've created and deployed successfully a bunch of patches for this OS version

Now, i have uninstalled those KB using the wusa /uninstall command line and rebooted the machine

 

In a normal world, after a while, those patches would reinstall automatically. That's what happens with all my other OS (both workstations & servers)

Now, for some reason, this doesn't work at all on this target machine and i don't know why (as i said, it deployed successfully in the 1st place)

 

The few logs i've checked so far don't give me any hint what is going on

Any advise would be highly appreciated

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...