Jump to content


Recommended Posts

Starting up an SCCM test environment and I have completed the following:

  • Site Server Configured
  • Distribution Point Configured
  • PXE configured
  • x64 Boot Image, Configuration Manager Client Package and wim distributed to DP
  • Task sequence deployed to All Unknown Computers

When I launch the task sequence it states that it cannot run because the program files for XX00003 cannot be located on the dp. I have verified that the files are on the DP and have also re-distributed them.

The SMSTS log states Content location request for XX00003 failed (Code 0x80040102)

Failed to resolve PackageID=XX00003 (This is my x64 Boot Image)

Task Sequence 1.jpg

Task Sequence 2.jpg

Edited by TacomaWA

Share this post


Link to post
Share on other sites

the content might be on your dp but is it the correct source version ? enable the Source Version column in your boot images to see what source version it is set to

did you set boundaries correctly ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok we need to see the smsts.log to dig deeper, feel free to clean if of any sensitive info before attaching here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...