Jump to content


Sign in to follow this  
TheVillageTech

XP OSD Failure SCCM 2012

Recommended Posts

Hi,

 

I'm having an issue while trying to deploy Windows XP SP3 from a captured image to a computer using SCCM 2012. All my Windows 7 deployments work great, but this one is failing.

 

The problem seems to be during the Apply device driver point. In my environment, I've created driver packages for each of my hardware models and per operating system. I then do some WMI filtering to apply them. What seems to be happening is that SCCM imports them with a GUID as the directory name in the driver package. When it applies the drivers for that model and modifies the OEMPNPDriverPath line in the Sysprep.inf file, it exceeds the magic 4096 character length. No matter what I do, I can seem to get past this. Any one have any ideas?

 

The machines that I'm using are Dell computers and I'm using the Dell Cab files imported and packaged.

 

Attached is my smsts.log file

 

Thanks

smsts.log

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...