Jump to content


Sign in to follow this  
denisrsd17

Help with Intel 82579LM Nic on Deployment

Recommended Posts

Im having a hard time getting a Intel 82579LM Nic card to successfully install for deployment only using my WDS server.

 

I have the capture setup fine, and using those same drivers, I cannot get the computer to communicate and successfully receive an image.

 

Does anyone have the driver that works with this? I feel like Ive tried 200 of them and none of them will let it boot.

 

Device ID is 1502.

 

Thanks in advance,

 

Denis

Share this post


Link to post
Share on other sites


To respond to myself a little here, when it fail boots on to the deployment server, I can manually load a driver and get an IP address, but that same driver when its the only one DISM'd in, does not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to confirm a few things:

Are you using a Windows 7 or Windows 8 Boot Image?

Are you using Server 2008 R2?

What driver is it exactly? e1c62x64.inf?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...