Jump to content




Merlin

Issue with some clients not getting site code



Recommended Posts

Hello,

 

I am having issues with some SCCM clients on some 32 machines. I can't get them to accept the site code.

 

I have tried everything I know of it seems to point to a boundry issue but I have other machines in the same IP range reporting fine.

 

I have tried the following

 

- Setting up the boundry's for IP ranges these include the range that the machines are in.

- Checked the System Managment folder to make sure the MP name is in the security tab and checked other permissions.

- Reset the Certs on the client machines.

- Checked the communications with the server using this command and got the correct response ,

- I have tried to chage the OU of the machine in AD and GPUPDATE nothing.

- I have disabled the firewall and nothing.

 

 

Errors include:

CCMexec.log

Error initializing client registration (0x80040222).

RegTask: Failed to refresh site code. Error: 0x8000ffff

 

Location Services.log

Failed to resolve 'SMS_SLP' to IP address from WINS

LSGetSLP : Failed to resolve SLP from WINS, is it published

LSGetAssignedSiteFromSLP : Unable to get the list of SLPs

 

Thanks for any help in advance

LocationServices.log

CcmExec.log

Share this post


Link to post
Share on other sites


Have the computers wrong site code assigned or is it empty?

 

No site code if I click discover it says "Automatic site code discovery was unsuccessful" If I type in the site codeand hit apply it says " Failed to update site assignment"

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also facing the same issue.

 

Error in ClientIDManagerStartup

RegTask: Failed to refresh site code. Error: 0x8000ffff

 

Error in LocationServices

Failed to resolve 'SMS_SLP' from WINS

LSGetLookupMP: Failed to resolve lookup MP from WINS with 87D00215. Check if it is published

 

My ccmsetuplog shows successfull. Control panel-> Action tab -> shows only machine and user Policy

 

Please help me out

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also facing the same issue.

 

Error in ClientIDManagerStartup

RegTask: Failed to refresh site code. Error: 0x8000ffff

 

Error in LocationServices

Failed to resolve 'SMS_SLP' from WINS

LSGetLookupMP: Failed to resolve lookup MP from WINS with 87D00215. Check if it is published

 

My ccmsetuplog shows successfull. Control panel-> Action tab -> shows only machine and user Policy

 

Please help me out

 

 

Yea never got this resolved still have issues been to every forum and can't get solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What about DNS, are these machines updating their DNS records?

Possibly could be outdated records for these machines if so DNS flush them or better again delete the records manually and log them back in to generate new records and try the client push again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes this machines are updated in DNS records.

 

I found few error in event log that System container is not created.

 

But i have created System container and provided permission for SCCM Server.

 

System container is empty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

System container is empty

 

 

This is the System Management Container you are talking about?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this anything to do with the permission in the System Management Container. I have already delegated the permissions to sccm server.

But still 'System Management' container still shows Empty.

 

Anyone can help me out. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

At last i was able to fix the issue.....

 

It was the issue with the DNS which caused the problem.I It was resolving wrong IP address.

 

I was able to fix it after changing the DNS entries

 

The Url : http://SCCMSERVER.COM/CCM_System is now working in browser and the Container (System management) has SMS_MP in it

 

SCCM 2012 Client status shows Yes now :rolleyes: .....

 

Thank all for your help...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×