Jump to content


Sign in to follow this  
dridhas

Moving userprofile to different drive

Recommended Posts

Hello all,

 

i have a question that i hope you would be able to answer ive done a lot of research and havent found an answer to it...

 

here it goes...

 

i have my WDS Server on a 2008 R2 64 bits..

 

i have my deployment share

i have created my boot and install images

i have captured my W7 test image

ihave created my OOBEUnatted.xml and WDSClientUnattend.xml files...

 

now, on both xml files i have set to have Users on a different drive...

 

so far the installation goes ok from the network, but when it finishes, i dont see Users on the other partition i created during installation...

 

Im not sure if its got something to do with the way the image was captured (only 1 hdd) or what im doing wrong...

 

so, any help would be wonderful...

 

im attaching my 2 xml files for reference...

 

Thanks in advance...

 

 

OOBEUnattend.xml

WDSClientUnattend.xml

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...