Jump to content


Oleg

Established Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Oleg

  • Rank
    Newbie
  1. Deployment is Available, it is correctly displayed in the Software Portal.
  2. Hey everyone. Can anybody help me with installing application from application catalog. I successfully published an application (7-zip) to test user collection. But when I'm trying to install it I see error "Missed software..." Also I can't see deployed applications in Software Center at local computer. Maybe it is strange, but I can install packages, for example Adobe reader. Boundary groups are correct, Sccm client is healthy. I can see some errors in log file LocationsServices.log while trying install applications: Empty signing certificate found in the WMI store. Loc
  3. Yes, everything was done: 1. Computer was imported to device collection "All Systems" 2. Task seuqnece deployde to this collection 3. Boot image x64 and image for Windows 7 distributed to the ditribution point 4. WDS wasn't configured manually, it was automaticly installed by SCCM 2012 5. DHCP settings are correct, boot filename is SMSBoot\x64\wdsnbp.com 6. And of course all PXE settings in boot image, task sequence and distribution points was enabled.
  4. Yes, I'm build and capturing it windows 7, but building the OS has the same result.
  5. Hi everyone. I'm trying install windows 7, but witout succsess. SMSPXE.log: reply has no message header marker SMSPXE 20.06.2012 17:14:50 3880 (0x0F28) PXE::DB_LookupDevice failed; 0x80004005 SMSPXE 20.06.2012 17:14:50 3880 (0x0F28) reply has no message header marker SMSPXE 20.06.2012 17:14:50 3880 (0x0F28) Failed to send status message (80004005) SMSPXE 20.06.2012 17:14:50 3880 (0x0F28) Failed to send the status message SMSPXE 20.06.2012 17:14:50 3880 (0x0F28) PXE::DB_ReportStatus failed; 0x80004005 SMSPXE 20.06.2012 17:14
×
×
  • Create New...