Jump to content


techgurl

Established Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About techgurl

  • Rank
    Member
  1. I am looking for a resource to tell me what the different options for state messages mean for System Center Configuration Manager 2012. I saw a tech doc for 2007, but it doesn't go as high as topic type 2001. For example I have seen a lot of State Message with "topic type = 2001, state id = 3, and error code = 0x00000000" I found something that said definition of Topic type 2001 was the following: SCEP SU2 Deployment state: Installation status (installed, failed, Restart required, Unmanaged, Pending, not supported) and error details My questions. Is above explanation correct an
  2. I still would like to know if there is a way to force a state message to be sent. I have several clients showing that they are not sending state messages. Client looks ok on machine, but on server it is showing at risk and has old information like failed install or failed to download policy.
  3. Yes I had. Last thing I did was Browse to the Windows\System32\GroupPolicy\Machine folder and delete the file: Registry.pol Reboot It took several days but now his computer account is showing up correctly in SCCM. I'm trying it with another computer to see if it will work again.
  4. EndpointProtectionAgent.log <![LOG[Failed to apply the policy C:\Windows\CCM\EPAMPolicy.xml with error (0x80004005).]LOG]!><time="09:43:34.969+360" date="02-10-2014" component="EndpointProtectionAgent" context="" type="3" thread="5612" file="epagentimpl.cpp:647"> <![LOG[Failed to apply policy with error 0x80004005, retry number : 3 after 60 second.]LOG]!><time="09:43:35.102+360" date="02-10-2014" component="EndpointProtectionAgent" context="" type="1" thread="5612" file="epagentimpl.cpp:690"> <![LOG[Create Process Command line: "c:\Program Files\Micros
  5. Logs were long and having trouble posting, so I am doing them in groups. EPMGR.Log Alerts will be checked in 29 seconds... SMS_ENDPOINT_PROTECTION_MANAGER 1/1/1601 12:00:00 AM 4556 (0x11CC) generate detection alerts SMS_ENDPOINT_PROTECTION_MANAGER 1/1/1601 12:00:00 AM 4556 (0x11CC) Alerts will be checked in 60 seconds... SMS_ENDPOINT_PROTECTION_MANAGER 1/1/1601 12:00:00 AM 4556 (0x11CC) generate detection alerts SMS_ENDPOINT_PROTECTION_MANAGER 1/1/1601 12:00:00 AM 4556 (0x11CC) Alerts will be checked in 60 seconds... SMS_ENDPOINT_PROTECTION_MANAGER 1/1/1601 12:00:00 AM 4556 (0x11CC) gener
  6. Thanks for your help. Here are the logs: EPSETUP.log <09/05/13 09:49:42> ==================================================================== <09/05/13 09:49:42> SMSEP Setup Started.... <09/05/13 09:49:42> Parameters: D:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\x64\rolesetup.exe /install /siteserver:4FESSCCM02 SMSEP 0 <09/05/13 09:49:42> Installing Pre Reqs for SMSEP <09/05/13 09:49:42> ======== Installing Pre Reqs for Role SMSEP ======== <09/05/13 09:49:42> Found 1 Pre Reqs for Role SMSEP ï»
  7. I am thinking it is not reporting back to the server because of the message that it won't send the state message, because it already exists. My client looks good when I look at his computer (excerpt of log above), but in SCCM it says it failed to get the policy. I want to know if there is a way to clear the state message on the server so that the client will send the state message. Hope this makes sense.
  8. I had a client that was unable to download the Endpoint Protection Policy. I browsed to the Windows\System32\GroupPolicy\Machine folder and delete the file: Registry.pol then rebooted. It seems to be fixed, but it won't report back to the SCCM server. His EnpointProtectionAgent.log states <![LOG[Endpoint is triggered by message.]LOG]!><time="13:28:00.005+360" date="02-12-2014" component="EndpointProtectionAgent" context="" type="1" thread="7052" file="fepsettingendpoint.cpp:58"> <![LOG[File C:\Windows\ccmsetup\SCEPInstall.exe version is 4.1.522.0.]LOG]!><time="1
  9. I ended up changing my affected DP's to use prestaged content and then I was able to get the applications to show up in SCCM correctly and they would deploy to clients.
  10. I have two distribution points that will not receive packages. When I distribute content, I will get an error on the pkgtxfrmgr.log that PullDPQueryResult() failed to execute WMI Query SELECT * FROM SMS_PullDPState WHERE PackageID='xxx00011' AND PackageVersion='4'. error = 80004005 Unspecified error Here is what I have tried. 1) redistribute content, 2) validate content, 3) remove dp, uninstall wds, delete sccm folders from the distribution point, left overnight then reinstalled dp role (and it was a success, the client config manager did download to it), 4) ran winmgmt /verifyrepository
×
×
  • Create New...