Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'sccm 2012'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. Hello, Im a bit of a newbie to SCCM so hear goes; I am trying to deploy Windows 8 64 bit to a HP 8470p laptop using UEFI. The build is failing on an error code of 80004001 or (0x80004001) I have attached a screen shot of the task sequence editor that I am using at the bottom of the page. When I search through the smsts.log file I am coming across the following error messages either in Red or Yellow [system partition not set [unable to locate a bootable volume. Attempting to make C:\ bootable. Volume C:\ has an NTFS filesystem Marking partitions active is only suppo
  2. I've got an SCCM 2012 installation. hardware inventory is running correctly (for the most part). Resource explorer is reporting back on physical hardware but no installed software is showing up. I've followed guidance from several KB articles but the issue is not resolved. After doing the following I ran a Hardware Inventory across toe building. It ran late last week and again yesterday. Yielding no results. Additional symptom: When I build a query, I select the "Software Products", "Product Name" attribute. When I click on the "Value" box, which would normally give me a drop down list of
  3. Hi! Yesterday I tried to create a distribution point on a Windows 7 Enterprise SP1 x86 machine because on SCCM 2007 we have about 110 small locations with a BDP. So we need this feature in 2012, too. I clicked through the wizard to add a new site system but on the Windows 7 machine nothing happens. The client is already installed and everything else works fine. I configured the site server and network access account as domain admin. The client push installation also works fine. What's wrong? On the Technet Library for SCCM 2012 I could'nt find any solution. Did anyone (or anyweb :-) tried
  4. Having trouble pulling the mapped network printers for a user; here’s what I have done so far: On a test computer ran the attached (zipped) SCCM_REGINI.txt (with regini.exe) to build a registry structure to pull the users network printers (from the CURRENT_USER hive) to a hive called SCCMINV (in LOCAL_MACHINE). Ran the attached VBS script (SCCM_PRINTER_INV.vbs) to copy the network printers to said hive. Modified the ‘configuration.mof’ file to look in the hive for the information. Modified the client agent settings to pull information (classes) from that hive. I st
  5. Hi all, So we are in the process of switching to Configuration Manager 2012 and we are now having MANY instances of WMI corruption on user workstations. The OS we are deploying is Win 7 SP1. Symptoms: -Keeping users from logging in (heavily delayed or not at all), spinning at the blue login screen. -Computer hangs at logoff/shutdown. -NIC lags on recognizing internet connection at startup. -Programs running slow and crashing (Includes MS Office and IE). -Windows crashing and getting black screens. Fixes we've tried: -Deleting all expired updates from Configuration Manager. -Consol
  6. Hello everyone, I have to install several computers that will not be inside our domain or in our network. It is possible to install the sccm client so that I can report the inventory to those computers connected to the internet. Thank you very much.
  7. Dear Admin, My Apologize - I feel to raise this Question separately to make myself clarity on asking question and getting answer, As per the previous post, Phase I : Upgrade from SCCM 2012 SP2 to SCCM CB V1606 At Present, the Environment is having as below and mentioned with To - BE State After Successful, Completion with Phase I - Progressing Phase II as follows (As-IS and To-BE Infra) Please Validate if the As-IS to Phase I, II (To-BE) is Okay / Please suggest if any changes Kindly suggest me, My Sincere sorry if there is any repeated questions.
  8. Dear Experts, My Sincere thanks for your extended support and great mentorship with System Center Products I am trying to Perform the Build and Capture and Unable to do getting an error Very Shortly - We are planning to upgrade the Environment from SCCM 2012 SP2 to SCCM CB 1702 (Upgrade) and also Windows 7 SP1 to Windows 10 V1702 To perform the Windows 10 Deployment, trying to perform the Capture Image Wizard with limited sequence, but getting an error while installing SCCM Agent. Please do the needful. Console :SCCM 2012 SP2 Target OS : Windows 10 V1607 LTSB
  9. Hei ho, I wonder if anyone can help me with this strange error. I have followed the the instructions here to a tee to install a test of SCCM 2012 but have hit a strange error - Config. Manager cannot connect to the site. And this has me perplexed as the account I am using has full domain rights to this test server, has full access to all files\folders, full access to SQL and was used to install SCCM itself. The only item I cannot confirm is point 4: been assigned to at least one role based admin security role. I am presuming that as the account was used to install in the system it
  10. I have deployed a task sequence available via SCCM 2012 (latest build) for install to upgrade windows 10 1511 or 1607 to 1703. The task sequence on windows surfaces and Lenovos work however, when I run them on HP I get Insufficient Permission for Software installation. The HP are are in the same context in AD and sccm so the permission should be the same. I don't know why the message only shows up on the HP machines (HP ProDesk 600 G2). I am using the same account.
  11. Hi Everybody, this thread is for those who want the old SCCM 2007 driver management back. Normally you have to import every driver to the database first, put them into a driver package, and then deploy them during OSD. In SCCM 2007 you could easily create a Driver Package from your Driver Source Folder and apply this Driver Package during OSD. This way of Driver Management was much easier and more reliable than the new way in SCCM 2012. But luckily there is still a method to prevent importing drivers into database and directly distribute driver packages to your clients. Step 1
  12. How can you quickly figure out what collections are associated with a Computer? I am trying to figure out what policies are being given higher priority by viewing what collections they are associated with. Does anyone know how to find this information?
  13. We recently had a situation where a SCCM patch broke our imaging capability. After weeks, I finally found the solution. My boss asked if there was a way to have a secondary server that we didn't patch, for availability in case we have this problem again. I suspect that in this particular situation, it wouldn't have helped because the issue was in the DB, but it's worth checking for future 'situations'. Our server is virtual, I'm thinking we can clone the existing instance (including sql) and if we have a problem, we can shut down the existing server and bring up the clone with the
  14. Hello WN community! I have a bit of stumper I was hoping to get some feedback on! Let me know what you think... Scenario: We're running SCCM 2012 now for a little over a year, problem free. We've noticed however, that randomly (about 10 out of 1000 clients) the SCCM Client is reporting that the PKI certificate is none. What's stranger still, is that in the ClientIDManagerStartup.log, it doesn't appear to have an issue detecting and selecting the PKI certificate... Directly after the client selects the Cert, the ClientIDManagerStartup.log fills up with this repeating for ages
  15. I have problem with installation of SCCM 2012 with SQL Server 2008 R2 Sp2 (no cumulative updates) installed on the failover cluster. On cluster I create sysadmin for SQL and this user is local administrator. with this user I installing SCCM: I got this message: <11-16-2012 03:31:40> ERROR: Failed to access Firewall Policy Profile. < 11-16-2012 03:31:40> SCCMSERV.mydomain.com; Firewall exception for SQL Server (stand-alone primary site); Warning; The Windows Firewall is enabled and does not have exceptions configured for SQL Server or the TCP ports that are required for int
  16. Hi All we work offline without internet connection NAT only and i want to know what is the best practice for Sccm and Windows 10 ( LTSB OR CB OR CBB Enterprise )
  17. Morning All, I have a Windows 10 Task Sequence for a standalone laptop which I need to encrypt with Bitlocker as part of the OSD build. The machine encrypts with bitlocker fine but I cannot find a way to export the recovery key either to a network share (with appropriate credentials) or the local disk (to then backup from the device) during the task sequence. Wondering if anyone has managed to get this working or if has to remain a manual step, i'd appreciate any help/advice? thanks in advance,
  18. Hi All We have upgraded to SCCM 2012 1702 with hotfix KB4019926 installed, everything seems to have installed fine. I am using the pre-production client which appears to be working a treat and turned my attention to OSD task sequences to test the new client on a build. The task sequence is ignoring the pre-production client despite the option "use pre-production client package when available" being ticked and instead installs the current production client. If i change the task sequence option to use the pre-production client instead of the production client it installs fine
  19. While I've been working with SCCM for over 6 years I have what's probably a "newbie" question. Is it ok to import drivers while current task sequences are running that deploy operating systems to clients? I won't be editing the task sequences just importing new model drivers (we do use auto apply). When I first started doing os deployments I made the mistake of editing a task sequence that was probably being used and it got corrupted. I don't want that to happen again thus my question now. In the past I've always been careful to import drivers only during change management windows
  20. Hello Everyone, I have an interesting problem. I have an OSD to deploy Windows 7 in SCCM 2012 SP1 that works perfectly, expect when imaging one model of laptop. The OSD fails to join the domain, I check the logs in Windows\Panther\UnattendGC on the laptop and they say that the laptop is unable to find the domain. I suspected that this was a driver issue, however when I login to the laptop there is a driver and I am able to manually join the domain without issue. Can any one point me in the right direction? Many Thanks Jim
  21. I took over for our sccm admin who left and we have a CAS and 2 primaries one primary is for VM infrastructure . I'm trying to do updates and I am successful on your desktop primary but I can't seem to get them to go on the second primary where the VM's live . They all have clients installed and are active . I check the machines deployment and I see the deployment there but when I check the log I see unable to update . I'm not sure what the issue is
  22. Is there a way to generate a report for All microsoft products and usage? I cant find one in the reports for something like that
  23. Hello Folks, I am running into SCCM compliance issue. I have deployed one power shell script to 25 machines(pilot group), 24 machines are successfully installed(95%) and 1 machine got failure as per compliance status but Got error 16 and script got stopped when I check logs on 17 client machines. My question is why it is giving false positive information and how can resolve the issue?. FYI that poershell script collects the client hardware and software details. Appreciate your help in advance.
  24. We are migrating from Windows 7 to Windows 10 using USMT with hardlinks. All is well with the migration all documents and files are copied with the exception of IE favorites. Is this because EDGE is the default browser in Windows 10? If so is there a resolution to this issue. Thanks.
  25. Hello folks, In my office environment, we have 30,000 machines. we pushed sccm client to the machines. 4,321 machine failed to installed and rest of them are successfully installed. Can you guys share your thoughts on that issue.? Thank you for your time in advance
×
×
  • Create New...