Jump to content


dametalone

Established Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dametalone

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

323 profile views
  1. So I have a 32bit boot image that I can PXE boot into just fine. I created a windows 7 32bit vm on Virtual Box on my Mac. I then created Capture media that references that working boot image and correct (and only) distribution point. I then load that capture media, onto my vm, and the system syspreps and reboots like it should. However, upon "reboot" all that is displayed is a windows splash screen and it does nothing. I cannot get the image to capture for the life of me. Did I skip a step somewhere? What can I do? Stuck here:
  2. I believe this is all I had to do correct?
  3. Greetings, We had an outside service build us out a SCCM 2012 R2 deployment and they "trained" us on using it after it was rolled out. They created a 64bit boot image that we used to boot into and image 64bit Operating systems but 32 bit was never tested. I need to test some 32 bit machines but I noticed the 32 bit option is not showing up. I even went so far as to create a new boot image as described here https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh397288.aspx Any ideas as to what is going on? Thanks.
  4. Ok to start off, I am NOT GOOD with SCCM as I have just started using it. I have many machines (Win 7 32bit for the most part) I currently have Symantec Endpoint Protection 12.1.5 installed on my client machines (this was done manually before we had sccm). Mind you, these were installed as an "unmanaged client". We are now moving onto Cisco Amp and therefor, I need to uninstall this on all of these computers. Can this be done via SCCM and if so, how can I do this? Thanks
×
×
  • Create New...