Jump to content


brianleejackson

Established Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About brianleejackson

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 04/20/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://theitbros.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Walla Walla, WA
  • Interests
    SharePoint, PeopleSoft, vNext, SCCM, Sysprep, Windows 7
  1. Just thought I would let everyone know if you haven't gotten a chance to try yet. I installed Beta 2 today and successfully PXE booted with a password. Yay!
  2. I was having errors on the SMS_MP_CONTROL_MANAGER. I had to actually go to C:\Windows\System32\inetsrv\config\schema and edit my WebDAV_schema.xml and change to the following: <element name="fileSystem"> <attribute name="allowHiddenFiles" type="bool" defaultValue="true" /> <attribute name="useTransactionalIo" type="bool" defaultValue="false" /> <attribute name="hideChildVirtualDirectories" type="bool" defaultValue="false" /> </element> <element name="properties"> <attribute name="allowAnonymousPropfind" type="bool" defaultValue="true" /> <attribute name="allowInfinitePropfindDepth" type="bool" defaultValue="true" /> <attribute name="allowCustomProperties" type="bool" defaultValue="false" /> <collection addElement="add" removeElement="remove" clearElement="clear" allowUnrecognizedAttributes="true"> <attribute name="xmlNamespace" type="string" isUniqueKey="true" required="true" validationType="nonEmptyString" /> <attribute name="propertyStore" type="string" required="true" validationType="nonEmptyString" /> </collection> </element> It didn't save it otherwise, doing it through IIS. After doing this I restarted IIS, and after about 5 min my SMS_MP_CONTROL_MANAGER status went green.
  3. I too had machines dropping out of collections. In our environment it turned out to be a DNS issue (worth a check). Computers that were dropping out weren't actually resolving correctly. Test: Do an NSLOOKUP on a computer that has dropped out and see if it resolves correctly.
  4. I am working with some legacy systems and I need to use the IE9 Compatibility Mode. The problem is whenever I close IE9 it goes back to the default. I get to it by hitting F12 which opens up Developer Tools. And you can see in the picture what I am needing it to stay on. It is very annoying with it switching back. Any ideas??
  5. Just curious if anyone knows. Are you going to be able to upgrade the current vNext beta to final once they release it and license it without having to do a fresh install? I know a lot of Microsoft's products work this way and just curious about vNext. Thank you!
  6. I am almost finished with this guide on installing Microsoft SharePoint 2010 Enterprise in a three tier environment with PowerPivot. I will be posting it soon.
  7. Thanks for the tip Krumov. I am still testing it so everything is on one machine, so I hadn't run into this issue yet. Good to know.
  8. Just wanted to introduce myself! Have been referring to your forum for a long time, just never bothered to register. Looking forward to contributing and getting vNext up and going
  9. PeopleSoft, SharePoint, and vNext Implimentations.... wow.

  10. Thanks OSO... reinstalling PXE server role, WDS, updating PXE distribution points, and re-deploying task sequence got me back up and going. Does anyone know if there is a way yet to actually get PXE working with a password?? Any workaround?
×
×
  • Create New...