Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'Bad IP'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi All, First time poster. I have an odd issue and I am not sure it belongs under Windows 7, but I didn't see a better choice. The issue we are having is strange. Users running windows 7 on HP 4000pro computers are having issues with connectivity to one of our domain controllers. I say its with one because they can ping and contact other computers and servers on our Lan/Wan but cannot access the Domain controller on their local Lan. If we go into DHCP and block the IP they have assigned and renew the address with a new IP they then can connect. A few weeks later they will again have the same issue and we repeat the process of blocking and renewing with a new IP. The list of blocked IPs are growing and at the rate we will be out of IP addresses in 6 months. We thought it might be an issue with the built in NIC card so we purchase new card and installed them. We thought that fixed the issue but we just had 2 of the users with the new NIC card and these model PC have the issue repeat itself. The domain controller is a windows server 2003 which is being replaced in 2015. We only have 7 of these HPs. We have not seen the issue with any other models of computers on our network. We also have another office that is connected had has a few of these computer models, but has different domain controllers - and we have not had the issue in that office. Any suggestions on how I might resolve this issue? No I have not contacted HP. That is my next step.
×
×
  • Create New...