Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'CU3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I am updating my SCCM 2012 R2 box to CU3, I don't however want to update all of the clients straight away. If I don't update them will I lose any client functions such as remote control or push application installation? Thanks
  2. Hi All, I have SCCM 2012 SP1 with CU3 installed and I'm having trouble installing applications during a build and capture task sequence. I have a single site, with the MP in a data center and a local DP / PXE server in the office. I only installed CU3 on the primary site server as I was under the impression it doesn't need to be installed on DP's (please correct me if I am wrong!) Below are some snippets from the smsts.log file. ... NotifyProgress received: 16 (Application failed to evaluate ) InstallApplication 15/10/2013 11:08:01 AM 596 (0x0254) ... Policy Evaluation failed, hr=0x87d00267 InstallApplication 15/10/2013 11:08:01 AM 2068 (0x0814) ... Install application action failed: '7-Zip'. Error Code 0x87d00267 InstallApplication 15/10/2013 11:08:01 AM 2068 (0x0814) ... Install Static Applications failed, hr=0x87d00267 InstallApplication 15/10/2013 11:08:01 AM 2068 (0x0814) ... Failed to run the action: Install Applications. Download failed (Error: 87D00267; Source: CCM) TSManager 15/10/2013 11:08:01 AM 1524 (0x05F4) ... The execution of the group (Build the Reference Machine) has failed and the execution has been aborted. An action failed. Operation aborted (Error: 80004004; Source: Windows) TSManager 15/10/2013 11:08:01 AM 1524 (0x05F4) Failed to run the last action: Install Applications. Execution of task sequence failed. Download failed (Error: 87D00267; Source: CCM) TSManager 15/10/2013 11:08:01 AM 1524 (0x05F4) ... I get the same error regardless of what application i choose. I have ticked the option "allow this application to be installed from the Install Application task sequence action without being deployed" Any help is appreciated!
  3. I have setup a SCCM 2012 SP1 primary site server, and every thing is work fine. Some days ago I installed CU3 package. Now OSD will fail when using captured wim file, but succeed with using wim file from OD DVD. I can't find out what is wrong. Setuperr.log under %windir% is empty. Attachment is logs under _SMSTaskSequence folder Logs.zip
×
×
  • Create New...