Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'PXE;'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi I bet all of you have had problems with your PXE points both in SCCM 2007 and SCCM 2012. The 5th time I installed SCCM 2012 I got problems and had to reinstall it. Here is my checklist for reinstalling it. untick the enable PXE checkbox on the distribution point. Answer yes that you want to remove the Windows Deployment service. remove your boot images from your distribution point After 5 minutes. Delete %windir%\temp check with server manager if you can add/remove roles on the server. If WDS is done uninstalling there is a pending boot.Reboot!!! check if the remoteinstall folder is located on your system. If it is delete it. reboot Add the PXE point again by checking the box on the distribution point properties. Check the distrmgr.log and see if the remoteinstall folder reappers.. Send the boot images to the distribution points again. Should be good now. If you have more steps that should be added, please let me know :-)
×
×
  • Create New...