Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'Polish/English'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I am having problem with deploying Windows 7 prof ent. where OS is en-US and keyboard input is pl-PL (Polish). Situation: As an Company policy we need to deploy Windows 7 prof. ent. eng. version, and locally we are able to chose local keyboard input settings. Meaning da-DK, de-DE, en-US og pl-PL. I have created my unattend.xml files in Windows System Image Manager, and made the change to OOBESystem. I have follow the excellent guide from Windows noob.com @ URL: http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/topic/1660-customising-windows-7-deployments-part-1/ Everything seem to with da-DK, de-DE, en-US as keyboard input. I have testet it a couple of time, and they are OK. Problem: My problem with the pl-PL keyboard input is that after deploying Windows via SCCM it keeps telling me i have deployed de-DE, with en-US as systemlocale. But I am expecting it to be en-US. I am well aware of the attached file says everything needs to be in polish pl-PL, but that doesn't change anything. It keeps telling de-DE with en-US as systemlocale. If I change it to: <InputLocale>pl-PL</InputLocale> <SystemLocale>en-US</SystemLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <UILanguageFallback>en-US</UILanguageFallback> <UserLocale>pl-PL</UserLocale> Stille problem with the result as de-DE as inputlocale and en-US as systemlocale. What am I doing woring? Could any one help? Regards Kim pl-PL_unattendWin7x32.xml
×
×
  • Create New...