Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'SCCM Error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. SCCM replication not happening between database server and central admin server. Showing management point critical error and component server error
  2. I am having nothing but trouble with my SCCM 2012. I am running Server 2012 Standard, SQL server 2012 and SCCM with Endpoint Protection SP1. The install looks like it goes well but when i start to try and use client push i start to get all types errors. Under site status i have a critical staus for the Management point. And under component status my SMS_MP_CONTROL_MANAGER and SMS_NOTIFICATION_SERVER components have a critical stauts as well. I already have tried reinstalling a total of three time. If any one had any help or insight into my issues please help!!! I have attatched my log files.
  3. Hello, This forum is great, and I really appreciate all of the help that you guys have provided me! Bu I still have problems, so here goes; I have successfully deployed OS's for the past couple of weeks, there have been some sporadic issues that I have come across, however I have usually been able to fix them by creating a new task sequence. I am running SCCM 2012 SP1 under server 2012. Now however, I am receiving an error message "An error occurred whlie starting the task sequence (0x80070570)" This appears as soon as I start the task sequence - ie as soon as the checking dependencies screen goes away. I have my SCCM server running in a virtual machine, so I can simply revert to a previous state; however I would like to solve the underlying issue, as it might come back even when I revert. There is no log that I can find, is SMSTS.log, so I dont think that there is any more information that I can provide; however if there is anything that you wish me to upload I can. I have tried using different OS images and installers, and I receive the same error code. I don't know if it makes any difference, but a problem that I was having was after creating a task sequence, it would work fine, but if I left it for a couple of days, running the task sequence would error out and say that boot image could not be found on the DP.. This would be fixed after recreating the task sequence. Thanks again! Jorden.
×
×
  • Create New...