Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'WindowsPE'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Good afternoon fellows! I'm currently struggling with an issue trying to get our Win 10 task sequence to take off. Just for background info, this task sequence works just fine on all other models that we have except this Acer Switch Alpha 12 tablet we're testing. Smsts.log is attached. -Problem is this: Boot the device into WinPE, select the desired task sequence, it begins to download the boot image and then fails. -Noteworthy errors: Failed to install boot image. Unspecified error (Error: 80004005; Source: Windows) Failed to install WinPE. Code(0x80004005) -Error log interpretation: Going through the smsts.log and looking around I thought this might be telling me that possible the boot image didn't have a driver for the SSD built into the tablet. -What I've done so far: Diskpart/format the drive with UEFI. Received and uploaded AHCI drivers from Acer into the boot image assigned to the task sequence/boot image. Looking forward to any and all input. Thanks! Jake smsts.log
×
×
  • Create New...