Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'branch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, I am hoping someone here has had a similar issue or can at least point me in the right direction to get my clients installing completely with usable components. The environment: SCCM 2012 Current Branch 1606 (5.00.8412.1307) - installed on a single machine (small production environment) Client version on server (5.00.8412.1307) Client computers: Windows 10 - all machines were recently updated to Windows 10, some via a SCCM TS, others via a USB SCCM TS. In either case, the same image was used. The problem: Newly installed machines are not receiving a usable SCCM client. Th
  2. Hello all. During OSD my task sequence is failing with error code 0x80004005 at the very end of "Apply Operating System". The attached smsts.log (smtsprobook) seems to indicate something funny going on with partitions? Test Systems: 1. HP Prodesk 400 G3 SFF 2. HP Probook 430 G3 History: I have created a task sequence for deploying Windows 7 Enterprise X64 w/ SP1. This task sequence works great for the HP Prodesk. No issues at all. Task Sequence Steps (in order): Capture Windows Settings Capture Network Settings Install Operating System
  3. Hi there, Just getting into SCCM 2012 and I have a question about what might be the best way to setup my boundaries. I would like to use our AD sites as it seems to be the least administrative heavy option, however because of our configuration I'm not sure it is possible. The way our AD sites are configured is this - we have all of our major offices with domain controllers created as a site in AD with all of their subnets defined, however we have branch offices that do not have domain controllers in them as they have too few clients located there. Those subnets are defined in the main
×
×
  • Create New...