Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'ccm installation repair'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, Bit of a SSCM noob here, I'm an IT Manager (or IT GP) at a school with a deploymnent of about 800 clients. Since, I believe, I updated our site to CU1 (for SCCM 2012 R2) most of my clients have been stuck in some sort of install/repair loop. I have machines sitting in front of me, checking Task Manager I can see "CCM Insttallation Repair" and "ccmsetup.exe" both running for sometime, then once these clients are done and start getting policy I start seeing some notifications from the Software Centre for various programs etc before it all dissappears and starts the repair process again. I can't find anything useful in the logs (not 100% which logs to check in this instance but have been inspecting the ones most recently modified). Has anyone seen behaviour like this, how can I stop it without pulling every client in and manually uninstalling!? I have disabled Client-Push Installations (clientsd are usually installed as part of Task Sequence when we image machines) and any client upgrade deployments, not sure what to try next. Cheers
×
×
  • Create New...