Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'error sending dav request'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. As title says I am having some issues with my Azure cloud distribution point. First some info about my Azure cloud setup: It is set up with 2 certificates with common name of my FQDN to my Windows Azure. Exported them to the sccm-site server. Configmgr group have read and enroll rights. 1 certificate (.cer) is without a key, uploaded to Windows Azure. Second key (.pfx) was used when setting up cloud dp in the SCCM console. It was set up successfully as far as i can tell and according to the cloudmgr.log on SCCM-server: Deployment instance status for service 75dcea72c6724f99a68bcda7 is StartingVM.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:46:09.177-60><thread=5624 (0x15F8)> TaskWorker: Starting...~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:46:11.565-60><thread=3584 (0xE00)> TaskWorker: Starting task: [CloudServicesTaskBuilder]~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:46:11.566-60><thread=3584 (0xE00)> CloudServicesTaskBuilder: Starting.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:46:11.566-60><thread=5432 (0x1538)> CloudServicesTaskBuilder: Stopping.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:46:11.578-60><thread=5432 (0x1538)> Deployment instance status for service 75dcea72c6724f99a68bcda7 is StartingVM.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:46:30.336-60><thread=5624 (0x15F8)> Deployment instance status for service 75dcea72c6724f99a68bcda7 is StartingVM.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:46:49.396-60><thread=5624 (0x15F8)> Deployment instance status for service 75dcea72c6724f99a68bcda7 is RoleStateUnknown.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:47:10.419-60><thread=5624 (0x15F8)> Deployment instance status for service 75dcea72c6724f99a68bcda7 is BusyRole.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:47:33.788-60><thread=5624 (0x15F8)> Deployment instance status for service 75dcea72c6724f99a68bcda7 is BusyRole.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:47:53.687-60><thread=5624 (0x15F8)> TaskWorker: No tasks to process within timeout period, shutting down.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:11.560-60><thread=3584 (0xE00)> TaskWorker: Shutting down.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:11.560-60><thread=3584 (0xE00)> Deployment instance status for service 75dcea72c6724f99a68bcda7 is BusyRole.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:16.382-60><thread=5624 (0x15F8)> Deployment instance status for service 75dcea72c6724f99a68bcda7 is BusyRole.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:38.134-60><thread=5624 (0x15F8)> Deployment instance status for service 75dcea72c6724f99a68bcda7 is ReadyRole.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:58.597-60><thread=5624 (0x15F8)> Deployment 75dcea72c6724f99a68bcda7 instance status is ReadyRole.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:58.597-60><thread=5624 (0x15F8)> STATMSG: ID=9420 SEV=I LEV=M SOURCE="SMS Server" COMP="SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER" SYS=37E-SCCM.ss.no SITE=SS1 PID=1892 TID=5624 GMTDATE=fr mar 22 12:48:58.597 2013 ISTR0="75dcea72c6724f99a68bcda7" ISTR1="" ISTR2="" ISTR3="" ISTR4="" ISTR5="" ISTR6="" ISTR7="" ISTR8="" ISTR9="" NUMATTRS=1 AID0=404 AVAL0="["Display=\\<my-azure-domain>.cloudapp.net\"]MSWNET:["SMS_SITE=SS1"]\\<my-azure-domain>.cloudapp.net\" $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:58.611-60><thread=5624 (0x15F8)> STATMSG: ID=9408 SEV=I LEV=M SOURCE="SMS Server" COMP="SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER" SYS=37E-SCCM.ss.no SITE=SS1 PID=1892 TID=5624 GMTDATE=fr mar 22 12:48:58.612 2013 ISTR0="75dcea72c6724f99a68bcda7" ISTR1="North Europe" ISTR2="" ISTR3="" ISTR4="" ISTR5="" ISTR6="" ISTR7="" ISTR8="" ISTR9="" NUMATTRS=1 AID0=404 AVAL0="["Display=\\<my-azure-domain>.cloudapp.net\"]MSWNET:["SMS_SITE=SS1"]\\<my-azure-domain>.cloudapp.net\" $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:58.612-60><thread=5624 (0x15F8)> Finished deploying service 75dcea72c6724f99a68bcda7.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:58.612-60><thread=5624 (0x15F8)> STATMSG: ID=9409 SEV=I LEV=M SOURCE="SMS Server" COMP="SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER" SYS=37E-SCCM.ss.no SITE=SS1 PID=1892 TID=5624 GMTDATE=fr mar 22 12:48:58.613 2013 ISTR0="75dcea72c6724f99a68bcda7" ISTR1="North Europe" ISTR2="" ISTR3="" ISTR4="" ISTR5="" ISTR6="" ISTR7="" ISTR8="" ISTR9="" NUMATTRS=1 AID0=404 AVAL0="["Display=\\<my-azure-domain>.cloudapp.net\"]MSWNET:["SMS_SITE=SS1"]\\<my-azure-domain>.cloudapp.net\" $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:58.613-60><thread=5624 (0x15F8)> TaskWorker: Starting...~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:58.614-60><thread=5624 (0x15F8)> TaskWorker: Starting task: [upload MP Certificates for service 75dcea72c6724f99a68bcda7]~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:58.615-60><thread=5624 (0x15F8)> Upload mp certs starting for service 75dcea72c6724f99a68bcda7...~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:48:58.625-60><thread=3584 (0xE00)> Storage service already exists 75dcea72c6724f99a68bcda7~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:49:03.641-60><thread=3584 (0xE00)> Uploading certificate for server 37e-sccm.ss.no to publickeystore for service 75dcea72c6724f99a68bcda7.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:49:07.831-60><thread=3584 (0xE00)> Uploading bytearray to container publickeystore with blob name 37e-sccm.ss.no.pubkey using storage account 75dcea72c6724f99a68bcda7~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:49:07.951-60><thread=3584 (0xE00)> TaskWorker: No tasks to process within timeout period, shutting down.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:50:58.609-60><thread=5624 (0x15F8)> TaskWorker: Shutting down.~~ $$<SMS_CLOUD_SERVICES_MANAGER><03-22-2013 13:50:58.609-60><thread=5624 (0x15F8)> Uploading to the cloud dp also works fine, as i can see the package in the storage after it is distrubuted. Now the actual error is on my clients. They can see the advertisement, that they have an application to download. However when they start to download its stuck at 0%, and it stays there for forever. DataTranserService.log shows following: <![LOG[Error sending DAV request. HTTP code 600, status '']LOG]!><time="14:38:51.871-60" date="03-22-2013" component="DataTransferService" context="" type="3" thread="1608" file="util.cpp:701"> <![LOG[GetDirectoryList_HTTP('https://<my-azure-domain>.cloudapp.net:443/downloadrestservice.svc/getcontentxmlsecure?pid=SS10001A&cid=CONTENT_81A08801-D9A3-4606-8C3C-5A755D3DD73F.1&tid=GUID:CD2B5C41-799C-4097-BC3E-00D6B154E6FD&iss=37E-SCCM.SS.NO&alg=1.2.840.113549.1.1.5&st=2013-03-22T13:38:02&et=2013-03-22T21:38:02') failed with code 0x87d00215.]LOG]!><time="14:38:51.871-60" date="03-22-2013" component="DataTransferService" context="" type="3" thread="1608" file="util.cpp:768"> <![LOG[Non-recoverable error retrieving manifest (0x87d00215).]LOG]!><time="14:38:51.871-60" date="03-22-2013" component="DataTransferService" context="" type="2" thread="1608" file="dtsjob.cpp:1310"> The domain ss.no is internal, and not reachable from the outside, could this be the issue, or am i totally off? Could really need some help here, thanks in advance!
×
×
  • Create New...