Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'failed to create media'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello community, I just want to share a strange behavior I'm experiencing when creating a USB standalone media for Windows 8.1 TS. Actually, I receive an error when I try to generate the USB Stick, the wizard says: "Media creation failed with error message: 'The system cannot find the path specified' Refer to CreateTsMedia.log file to find more details The only error reported in the log file is: =========================================== Beginning pass to compute volume layout =========================================== Setting up new volume WriteVolumeId() Failed to create media CreateTsMedia failed with error 0x80070003, details='' MediaGenerator::~MediaGenerator() Media creation process that was started from Admin Console completed. CreateMedia.exe finished with error code 80070003 So almost nothing is written on the disk, but error details obviously can't help me. It is strange because when I'm generating Windows 7 standalone media (with the same USB stick, on the same computer), I have no issue at all. I searched for fixes related to this error code on the web, but none of the method helps (unmounting network drives, assigning a drive letter to hidden partitions [i'm running W8.1], making sure I have enough disk space on my computer, upgrading the SCCM console... I even tried Voodoo it didn't help as well...) SCCM Version is 2012 R2 CU4. I'm running the console as domain admin. Any advice is welcome Thanks!
×
×
  • Create New...