Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'media'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Let me start by saying Thank you! for writing such awesome tutorials - you guys rock! I have somewhat of a unique (at least I think it's unique) situation. I have several remote sites that all have their own local ISPs - these sites are not networked to the point of being able to access the CAS directly. We are using Win 7 Enterprise so we can take advantage of MS DirectAccess and/or a 3rd party zero touch VPN client. My trouble(s) are this: I need to upgrade some Windows XP SP3 machines that reside in these 'independent' sites to Windows 7 Enterprise. I have created a TS on Standalone DVD Media which, in testing, works great with one exception: I can not seem to migrate the TCP/IP info from target machine into the newly imaged Win7Ent build. Each machine has a static IP address that must be reapplied in order for internet access to function. Per a company security policy, these sites do not have DHCP working locally. In my testing, I have not been successful in migrating the static TCP/IP values. In my TS, I have the enabled the setting under Capture File and Settings> Capture Network Settings > Migrate network adapter configuration... not sure why its not reapplying the configuration? I read in TechNet that if this is enabled, it should overwrite the step "Apply Network Settings" > "windows will configure network adapters to use DHCP by default..." sidenote: I also have the TS trying to migrate computername which is also not working as I believe it should. While this is not terribley important, it would save me some extra time when I have our helpdesk come back around and touch the machines to reinstall some peripherals which our locations must use.
×
×
  • Create New...