Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'sccm 1511'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Is it possible to use a Linux SMB share for the Data Source location?
  2. I'm running into an issue with NUC6i5SYH booting to pxe. After booting to nic, the ID that corresponds with the default x64 boot image begins to load, then transitions to the WinPE screen with the blue windows logo, and thats where it hangs. No spinning circle, and no progress. Attached is a video of the issue. There is also a copy/paste of the error I receive when trying to update distribution points after adding intel nic drivers to the boot image (I'll also admit I'm new to SCCM and might be messing up) Error.txt IMG_3402.MOV
  3. After upgrading to 1511 and ADK win10 and running the patch kb314370, F12 a client and get "No boot file name available". Cannot get F8 to open a cmd prompt for support logs either, yes it is enabled. Both the new (x86 and x64 from ADK) boot images are distributed and have WinPE 10 drivers. PXE is enable and advertised by the DT. SMSPXE.log on the server is not even being populated. Previous to this upgrade, we could PXE boot, now we can't. Thank you for any help! KACouillard
×
×
  • Create New...