Jump to content


PatrickA317

Established Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

PatrickA317's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I removed IntelĀ® Ethernet Connection I217-LM, which got the update distribution points to complete successfully. Now I get to a screen with Windows Boot Manager (Server IP: x.x.x.x) at the top and Windows Failed to start. a recent hardware or software change might be the cause
  2. I'm running into an issue with NUC6i5SYH booting to pxe. After booting to nic, the ID that corresponds with the default x64 boot image begins to load, then transitions to the WinPE screen with the blue windows logo, and thats where it hangs. No spinning circle, and no progress. Attached is a video of the issue. There is also a copy/paste of the error I receive when trying to update distribution points after adding intel nic drivers to the boot image (I'll also admit I'm new to SCCM and might be messing up) Error.txt IMG_3402.MOV
  3. Worked for me as well - Thanks for pointing me in the right direction. I had gone to WSUS to remove classifications and found out that approach isn't possible
  4. I struggled with this for the better part of yesterday afternoon and this morning. Launching MDT prompted the error that I did not have adk 8.1 installed (I installed adk for win 10). After installing adk 8.1, after selecting x64 on options, next, the Components section now displays all the checkboxes with Microsoft Data Access Components the one selected by default. Worth noting that initially I did have 8.1 installed, but with troubleshooting I uninstalled it to put the win10 version on. Other things I did for troubleshooting: activate windows, update to sccm current branch, then all the small hotfixes within sccm, and all win updates.
×
×
  • Create New...