Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'task sequence error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi, I'm definitely a newb so bare with me. Ultimate Goal: to deploy images, drivers, and apps to specific workstation. In order to do this, I'm supposed to create a 'Task Sequence.' Somewhere at the end of the 'Task Sequence Wizard,' I get this error message saying "Unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit, the application will close immediately." (I'll attach a screenshot). I'm not sure what's going on or if this is related to the WIM file or not. Txt file atta
  2. I am new to OS deployment so i apologize if i sound like a complete idiot. But I am getting the following error when I try deploy our image. "Failed to run the action: Error in the task sequence. The drive cannot find the sector requested. (Error: 8007001B; Source: Windows)" This error prompts when the computer already has Windows 7. See below the smsts.log thank you in advance.
  3. Hi All I am trying to deploy an OS via OSD but keep getting the failed error message, when i press F8 and go into the log files i see the following error message CLibSMSMessageWinHttpTransport::Send: URL: vmwdev23SCCM.nuffield.ukhealth.com:80 GET /SMS_MP/.sms_aut?MPKEYINFORMATION Error. Received 0x80072ee7 from WinHttpSendRequest. hr, HRESULT=80072ee7 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\osdmessaging\libsmsmessaging.cpp,8738) sending with winhttp failed; 80072ee7 the issue i have is that in the dos screen i can ping the DP/MP (both one server) via the FQDN etc all fin
  4. Hi , i followed this post http://www.windows-n...dows-7-x64-sp1/ and during boot from VM i got this error please advice thanks
  5. Hello I am pulling my hair out with this one. I keep on getting a 0x80072F78 when trying to image a desktop with a winpe disk made with SCCM. I have refreshed and updated the DP's, The management point is working, certificates are up to date, Winpe boot media has been remade, I have a ip address when imagine and confirmed by hitting F8 when in WInpe. Not sure what else I can try. I have attached the smsts.log file if you want to take a look. Thanks! Ryan smsts.log
×
×
  • Create New...