Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'wds2012'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I've been reading a lot on these forums the last couple of weeks, mostly regarding SCCM etc, but at the moment I've got an issue I haven't been able to wrap my head around. We're using a standard win 2k8 r2 domain environment. This environment used to contain a server with MDT 2010 and WDS 2008 (server 2008 r2), used for deploying win7 etc, the environment used to work pretty well. Then somebody thought it was a good idea to buy some tablet computers, to be specific the HP Elitepad 900. Specs for this tablet computer indicate it is able to do PXE boot (there is an ethernet port on
  2. Hi, Short version: Tried deploying win 8 to HP Elitepad tablet computers. When trying to deploy over PXE, I encountered some issues (more here http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/topic/8045-trying-to-deploy-over-pxe-uefi-x86-with-wds-2012/), I think they're related to pxe booting a x86 uefi machine, which my wds 2012 doesn't seem to like... After a couple of days I thought why not try to deploy it over USB, created a task sequence, configured media on the WDS and tried deploying it. At first I hit some issues related to disk partitioning, that seemed to be resolved, but
×
×
  • Create New...