Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'hp'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 14 results

  1. Hi guys, Hoping to find people that have managed to push HP BIOS settings via OSD (Windows 10), I've pretty much followed this guide (only the folder structures are slightly different) but I'm having issues actually deploying the settings, setting the BIOS password seems to work okay and I've read that for certain TPM settings to be pushed then a BIOS password must be set prior. My folder setup: BIOS Config settings to push: BIOSConfig 1.0 ; ; Originally created by BIOS Configuration Utility ; Version: 4.0.24.1 ; Date="2018/03/20" Time="14
  2. Hi all, I'm hoping that someone can help as I'm really struggling to find anyone else that's had this specific problem. When trying to build brand new HP equipment with an SCCM (MDT integrated) OSD task sequence I am seeing the following error when the machine runs the "Invoke-MbamClientDeployment.ps1" script: Failed to escrow TPM owner-auth to http://MBAMSERVER.domain/MBAMRecoveryAndHardwareService/CoreService.svc. HRESULT: 0x80280012 I've found that 0x80280012 means "There is no Storage Root Key (SRK) set." but I'm struggling to understand why this error only effects some
  3. HI Guys, so I have an issue that has had me stumped for some time now and im about ready to throw these tablets out the window. I have HP Elite x2 1012 G1 tablets, I can image them just fine using PXE or USB, and i know it works just fine (Im evening using one right now imaged that same way) I decided to make life difficult by opening one of these up, switching out the M.2 SSD with a larger 525gb Crucial drive. I have had a number of issues on it imaging with the crucial drive, Ive finally gotten to a point where it images and boots into windows 10, if
  4. Recently upgrade SCCM 2012 R2 to 1607. Ever since I have been unable to PXE boot Elite x2 1012 G1 tablets. I can do Probooks no problem. This UEFI thing is really messing me up. Nothing changed in DHCP. The Distribution Point is a 2012 R2 server, so I know that support PXE for UEFI. I am using Realtek USB FE Family Controller v 10.13.1115.2016 in the x64 Boot Image. The Boot Image version is 10.0.14393.0. I see the NBP file being downloaded successfully, quickly blips to another message, and goes back to the BIOS screen. I am using the USB dongle N7P47AA. Any advice? Is anyone doing this succe
  5. Howdy! Has anyone had any luck with gathering HP warranty information in SCCM hardware scans? I have found a bit of information saying that the most common way was a mix of scripts and custom .MOF's using this guide, however apparently these dont really work now as HP has changed the links used. Was curious to know if anyone has found a way? Have been reading the forum below and its starting to look a bit like we may need a paid service to gather the information? https://social.technet.microsoft.com/Forums/office/en-US/eb004c1c-de23-403a-8ff3-cd4c6d9da4b8/has-anyone-managed-to-get
  6. Dear Forum, I have problem deploying HP XW4600 workstation with SCCM. I'm using WinPE 10 x64 from MDT2013. I was following this procedure to find out card driver (I also tried driver from running WIndows 7x64): https://www.niallbrady.com/2011/08/31/missing-nic-driver-in-winpe-boot-image-no-problem/ So my card is definitely: Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet PCI\VEN_14E4&DEV_167B&SUBSYS_1308103C I took driver for x64 Desktop/Mobile/Server (x64) version 17.2.0.2 from: https://www.broadcom.com/support/ethernet-nic-netxtreme-i-desktop-mobile When I load the driver wi
  7. Afternoon, Recently, I have noticed that some our machines are not consistantly joining the domain as part of the task sequence. I find the issue is very strange, for example the same laptop can take multiple attempts before finally going through and completing the task sequence. The issue occurs with different laptop/desktop manufacturers and models. It also occurs with machines that have previously been sucessful through the task sequence. Our setup has been in place for 18 months and the task sequence has not been altered. The boot image has also not been altered and the correct net
  8. Hey Guys, Long time lurker thought i would leave this here for someone to find. We have a client that wants windows 8.1 installed but have noticed the limited support for SCCM 2012 and certain drivers. My issue was the Task sequence would complete successfully (with long driver loads, hp supplies 1.5GB of drivers) but would fail with the error ""Windows could not parse or process the unattended..." it was on the windows 8.1 boot screen. To the best of my knowledge what would happen is the drivers would load but then reboot the system in the middle of the windows setup. and then set a flag
  9. Hi, does anyone have experience with provisioning of hp proliant servers? After starting the task sequence sccm doesn't find any volume or disk but the logical drive has been configured in the hp smart array utility. Diskpart tells that no fixed disk is available. Kind regards, Armin
  10. Hello, I have a HP 6550b laptop which I am deploying Windows 8.1 onto. The one driver that I cannot seem to deploy is the HP Validity Sensor driver. When I attempt to create a package for it I have the following error message, I have located the package but when I select program it wont let me enter anything or progress further. Has anyone come across this before? Thanks
  11. Hi, I have a really odd problem that I’ve never seen before when deploying an OSD TS to an HP ProBook 6560b. I’m deploying Windows 7 Enterprise 64bit using Confg Manager 2012 SP1. I have the latest driver pack for this model from HP (sp61783.exe), and the correct driver pack is selected in the TS using a WMI query. The driver package is installed OK, however the wrong NIC driver is installed. The NIC is an Intel 82579V (PCI\VEN_8086&DEV_1503), however the driver for the 82579LM (PCI\VEN_8086&DEV_1502) gets installed. Checking the setupapi.dev.log I can see that in the f
  12. Hi, Short version: Tried deploying win 8 to HP Elitepad tablet computers. When trying to deploy over PXE, I encountered some issues (more here http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/topic/8045-trying-to-deploy-over-pxe-uefi-x86-with-wds-2012/), I think they're related to pxe booting a x86 uefi machine, which my wds 2012 doesn't seem to like... After a couple of days I thought why not try to deploy it over USB, created a task sequence, configured media on the WDS and tried deploying it. At first I hit some issues related to disk partitioning, that seemed to be resolved, but
  13. SCCM 2007 R3 MDT 2010 Update 1 After adding a 32bit bit NIC driver to support a HP Compaq Elite 8300 Ultra-slim PC to an existing boot image the boot image no longer works. The problem is that error is appears to be related to the storage controller iaStorS and iaStorA. Even if the recently added NIC driver is removed the boot image no longer works. ; e1c6232.INF (Windows 7 32-bit) ; ; Intel® Gigabit Network connections Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. File: \windows\system32\DRIVERS\iaStorS.sys Status: 0xc000035a Info: Windows fa
  14. Hello, First of all, I would like to apologize if this is in the wrong place. This is my first topic submission. I have deployment experience with MDT and SCCM 2012 but this is my first time using the HP Proliant Task Sequence. I have had nothing but issues with this since it went in. It appears that it works from default, but when I make any changes, the jobs fail. First change I made was to install features. I needed to install Dotnet 3.5 and Telnet Client as part of the TS. I added this step in at the end before it resets the reboot variable and ticked the required b
×
×
  • Create New...