Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'stuck'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi All, I have a couple of fairly advanced questions: here is my scenario: A user's device has multiple App-V Applications targeted to it (e.g. 15), SCCM will choose a random order to download and install these applications, however one of them fails at the download stage (whether due to boundary issue, content not being found on the DP etc) Because these are required deployments, the option to cancel is greyed out. 1. Does anyone know what the timeout for the application to download the content is? 2. Is there anyway to force the cancellation of the download (e.g. via WMI / Scripts) on the client side (without changing policy / removing the device from the deployment) Thanks Dave
  2. Hey Guys, Long time lurker thought i would leave this here for someone to find. We have a client that wants windows 8.1 installed but have noticed the limited support for SCCM 2012 and certain drivers. My issue was the Task sequence would complete successfully (with long driver loads, hp supplies 1.5GB of drivers) but would fail with the error ""Windows could not parse or process the unattended..." it was on the windows 8.1 boot screen. To the best of my knowledge what would happen is the drivers would load but then reboot the system in the middle of the windows setup. and then set a flag off in the registry that the system shutdown unexpectedly, but you cannot hit 'shift F10' to access command at that point in 8.1. So it would continue to error out and not proceed with install. Oh and also the I217 intel NIC driver is not packaged into the X64 boot image, you can find that in on this site. My solution was to eventually put a minimalistic image into production and later attach the 9 drivers needed via DPINST.exe (found here). This worked pretty well with the image being able to deploy and drivers still being applied. TLDR: Some drivers will cause unwanted reboots and cause your install to fail. Computers in question HP ProBook 650 G1 Take Care, Glen
  3. I am trying to deploy Axis Camera Station 3.50 to a device collection. The installation is an exe so I have created a script deployment type. The command to install silently is "AXISCameraStation.exe" /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /EULA=ACCEPT /TYPE=CLIENT. When I run this command locally (connecting to my nas) it installs just fine. On SCCM it gets stuck at installing. I've tried all kinds of setting combinations to get this to work and "Installing" is as far as I have gotten. Any help in this matter would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...