Jump to content


Sign in to follow this  
kkonovalov

New computers won't join default computer OU after deployement, cant figure out what I changed

Recommended Posts

I think I made an improper change in my customsettings.ini file and now my computers wont join the domain in the deployment. Where is the settings that joins the pc to the default container Computers OU located? My custom settings.ini file is below. I think my problem lies in the change computername step...

[Settings]
Priority=Default
Properties=MyCustomProperty
;
; You can put this file in the root of MDTFiles instead of MDTSettings (quicker to update everything)
; The Webservice is running on our SCCM server
;
; to learn about how to setup Webservices see
; http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/forum/98-frontends-and-web-services/
;
; windows-noob.com (c) January 2013

[Default]
OSInstall=Y
SkipAppsOnUpgrade=YES
SkipCapture=YES
SkipAdminPassword=NO
SkipProductKey=YES
Slshare=%Deployroot%\Logs




[ChangeComputerName]
;WebService=http://v-sccm2012/frontend/ad.asmx/GenerateComputerName
;Parameters=dnsDomain,prefix,uuid,MachineObjectOU
;dnsDomain=server2008.lab.local
;prefix=XXX
;uuid=0BFAAD85-B99D-426E-B338-9A4DE5F9DAAD


;OSDComputerName=String
;OSDDomainOU=String
[GetSCCMAssignedSite]
WebService=http://v-sccm2012/frontend/ad.asmx/GetSCCMAssignedSite
AssignedSite=string

[GetSiteServer]
WebService=http://v-sccm2012/frontend/ad.asmx/GetSCCMSiteServer
Parameters=siteCode

[helloworld]
WebService=http://v-sccm2012/frontend/service1.asmx/HelloWorld

[helloworld3]
WebService=http://v-sccm2012/frontend/service1.asmx/HelloWorld3
Parameters=name,age

[IsComputerKnown]
WebService=http://v-sccm2012/frontend/sccm.asmx/IsComputerKnown
Parameters=MacAddress,UUID,SiteCode

[GetResourceID]
WebService=http://v-sccm2012/frontend/sccm.asmx/GetResourceID
Parameters=MacAddress,UUID,SiteCode

[GetComputerName]
WebService=http://v-sccm2012/frontend/sccm.asmx/GetComputerName
Parameters=MacAddress,UUID,SiteCode

[SearchComputerByName]
WebService=http://v-sccm2012/frontend/sccm.asmx/SearchComputerByName
Parameters=SearchString,SiteCode

[AddComputerAssociationByID]
WebService=http://v-sccm2012/frontend/sccm.asmx/AddComputerAssociationByID
Parameters=ReferenceComputerResourceId,DestinationComputerResourceId,SiteCode

Share this post


Link to post
Share on other sites


the default Computers container is just that, a container, it is not an OU.

Share this post


Link to post
Share on other sites

do tell others what you did in case they have the same issue, good man :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...