Jump to content




Sign in to follow this  
Lanjii

SCCM 2012 application deployment error



Recommended Posts

Hello guys.

Im using SCCM 2012. I just deployed application to my client computer(win7-32). But from client computer i cant see deployed application in software center and application catalog.Must i use distribition point to deploy any application? What log should i see?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


make sure you have the application deployed successfully to your DP,check if your boundaries and boundary groups are configured correctly or not.Check the logs appdiscovery.log,appenforce.log,CAS.log,datatransferservice.log .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Enumerating DTS jobs for logged on user 'S-1-5-21-3154658299-3437207565-2681044920-1000'.	DataTransferService	7/28/2015 9:31:58 AM	2896 (0x0B50)
Enumeration of DTS jobs for logged on user 'S-1-5-21-3154658299-3437207565-2681044920-1000' is complete.	DataTransferService	7/28/2015 9:31:58 AM	2896 (0x0B50)
Enumerating DTS jobs for helper user 'S-1-5-21-3154658299-3437207565-2681044920-1000'.	DataTransferService	7/28/2015 9:31:58 AM	2896 (0x0B50)
Enumeration of DTS jobs for helper user 'S-1-5-21-3154658299-3437207565-2681044920-1000' is complete.	DataTransferService	7/28/2015 9:31:58 AM	2896 (0x0B50)

Here is datatransferservice.log

Boundary and Boundary groups are configured correctly.

By the way i found error in CCMEXEC that shows:

 

Failed to open to WMI namespace '\\.\root\ccm\Policy\Machine' (8007045b)

Could not connect to machine policy WMI namespace to get service settings.

How to fix this? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  


×