Jump to content


morrell

Upgrading to 2012 r2 sp1

Recommended Posts

Hi all

 

Quick question going through the upgrade to R2 sp1 and in my Prerequisite check its come up with a couple of warnings.

 

Just wondering if I continue with the upgrade will anything be effected in a negative way?

 

Backlogged Inboxes (check these and there's no major problem there)

SQL Server Security mode - we have it set to SQL authentication - recommended to operate in Windows Auth

Configuration for SQL server memory - SQL should have a max limit

SQL Server Process - unlimited memory usage

 

the last to i'll probally sort out after the upgrade our SQL is on the same box as our SCCM install.

 

Just wanted to make sure that the upgrade goes well don't want to have to restore etc etc

 

Regards

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


I've written a guide for upgrading to ConfigMgr 2012 R2 SP1 with some known issues and general guide lines:

 

http://www.scconfigmgr.com/2015/05/18/how-to-upgrade-to-configmgr-2012-r2-sp1-in-your-hierarchy/

 

From what you're saying regarding the prerequisites checker messages, you should not run into any issues. But I recommend that you fix those SQL related warnings.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the responses, I've upgrade to 2012r2 sp1

 

Had a squeaky moment when the system came up with lots of critical warnings same as this

 

http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/17088.sccm-2012-sp1-tmlisten-process-hangs-installation.aspx

 

I disabled officescan and went fine.

 

I've now sorted out all the SQL issues everything else went fine.

 

Just trying to upgrade now to CU1 to fix the following

 

Microsoft SQL Server reported SQL message 547, severity 16: [23000][547][Microsoft]

[sql Server]The DELETE statement conflicted with the REFERENCE constraint "CI_CurrentRuleDetail_CIID_FK". The conflict occurred in database "CM_DCC", table "dbo.CI_CurrentRuleDetail", column 'Setting_

 

Its a known bug and CU1 has a fix for it but running the upgrade and its prompting that the site mode is in warning,

How can I get my site out of warning mode so I can upgrade to CU1?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would start by checking your site and component status to see if there is anything that needs to be resolved there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

seems that upgrading the secondary site to r2 Sp1 did the job rebooted and was able to upgrade to CU1, now I have no warning or errors.

 

Upgrade complete :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

great to hear it ~!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...