Jump to content


Sign in to follow this  
P3nnyw1se

customsettings.ini problem

Recommended Posts

Hi.
I did some custom Work in a customsettings.ini .. and renamed it customsettings-usmt.ini
(I suppose you can guess the purpose.)
My OSD kept failing though, almost straight away, SMST log was complaining about a lot of variables, weird so I went to ZTIGather, and noticed it was still using customsettings.ini.
which is weird, because I have 3 gather steps (this is a default MDT task sequence in SCCM), and they all are told to use
CustomSettings-usmt.ini.


post-21307-0-61208100-1481288832_thumb.png

 

Then I completely deleted the CustomSettings ini, and updated the settings package to DP.
Now it just says it is unable to find the INI file.
Why won't it use the customSettings-usmt.ini as I ask it to?
is it one of the toolkit scripts or something?

thank you in advance.





Share this post


Link to post
Share on other sites


as i said on the facebook post, add a pause https://www.windows-noob.com/forums/topic/8846-how-can-i-pause-a-task-sequence-in-system-center-2012-configuration-manager/before and after the step to see exactly what is going wrong, chances are its looking somewhere else for the file

Share this post


Link to post
Share on other sites

i'm active :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...