Jump to content


Sign in to follow this  
sonik777

Editing WIM Image Registry has no effect on the Final Image

Recommended Posts

Hi There,

 

I'm quite new to this OSD in SCCM 2012. I am having a problem with a wim file that is puzzling me in WindowsXP, here's the story;

 

All is well with build and capture, task sequence is running, applying drivers and extra software.

 

I want to make some registry changes to change the i386 path and stop JIT from applying Outlook Express for a new user profile.

When I make the changes to the correct areas in the WIM. Update the Distribution Point and deploy the image, in the newly deployed

registry the settings have reverted back to their original state.

 

Is the registry being copied in from somewhere else. If anybody has any ideas were I might look it would be much appreciated.

 

W

Share this post


Link to post
Share on other sites


What action/steps did you exactly perform to add your change?

 

Also on a side-note: When you are using a captured image via SCCM, then I would never manually edit the WIM afterwards. Just add your change to the task sequence and recapture the WIM.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...